en spontan fredags kväll, puss och kram mina vänner ha en bra kväll





Haha vi fular oss våra MacBooks


MacBook PRO

Halloj bloggen!
Nu uppdaterar jag mitt första inlägg från min alldeles egna MacBook PRO!!! fyfan vad det är nice alltså, välj JB och Sam-Media min vänner så kommer ni bli lyckliga!! Ska snart plugga matte, ingen läxa eller så utan ska försöka göra om allt så jag förstår... (hjärndöd när det gäller matte!) kramis
 

Mot skolan


Seeeegt

Går segt med uppdatering här men ska bättras!
För övrigt trivs jag bara mer och mer i skolan, min klass är hur bra som helst och lärarna likså! Umgås med bra människor och allt bara flyter på som det ska!
Idag har jag varit i skolan för 2 lektioner som va 3 timmar långa var.. Lite segt eftersom det endast är genomgångar nu för tiden. Sen får vi ju aldrig våra Macar heller?? Putte the datafixarN är ju seg som en sköldpadda ?!?! Tog mig till Sofia en stund också idag, puss på henne!
Håller även på att bli förkyld, nu ska jag knarka halstabletter och Alvedon! Kramis


..


Shopping on Tuna Park

Välbehövligt!


Överraskning!

Hade en jätte bra dag igår!
Fikade lite och så på stan sen kom Emilia hem till mig, vi tjejer (orkar inte rabbla upp alla) hade gjort iordning en överraskning åt henne eftersom hon har fyllt! Så jag hade lurat henne med att vi skulle gå på bio men när vi kom ner till stan gick hon med händerna för ögonen och ja sen satt allihopa där på grappa och sa överraskning! Så mat där och lite sånt! Hoppas du vart nöjd, för allt detta är du värd!
Tog mig hem till sofia på kvällen och sov där. Nu ska jag snart iväg till Tuna P!
Gårdagens klädsel här nere


Staden

Ska snart iväg och hämta Alexandra sedan ska vi iväg till stan för att träffa Sofia och Michis! Lite mat och sådant. Sen kommer Emilia ikväll och bio står på schemat, blir nog bra!


I am okay

Känslan när man vet att allt kommer bli bra.
Ångesten jag har bärt på hela stålfors tiden, mest i åttan och nian är borta. Det är så skönt att äntligen andas ut, känna sig fri och kunna vara jag.
I sommar har det hänt mycket runt omkring mig, mina föräldrar skiljde sig, Sofia åkte iväg till Italien och mycket annat som inte är värt att skriva ut här. Men jag hade en stor ångest i sommar även fast ingen kanske märkte det. Ibland grät jag mig till söms ibland inte. Min mage har strulat i sommar riktigt mycket, men nu är allt hel lugnt. Men mina vänner har räddat mig från att kollapsa i sommar, alla nattsamtal på Skype, alla sms och telefon samtal. Ni vet vilka ni är.
När jag gick in i skolan i tisdags kände jag bara hur all ångest bara försvann ur mig. För jag har aldrig känt mig såhär trygg och att få höra från sin studievägledare på stålfors att jag ser överlycklig ut är mer än bra. För det är hela sanningen.Och äntligen här och nu kan jag säga att jag mår bra!


Stållllan bror

Hello och godmorgon! Sitter nu på bussen påväg till stålfors, ska träffa Katri där och lite sånt, åh vad jag saknar skolan! Iallfall så sov Sofia hos mig igår och det var mysigt det. Ska nu upp dit, sen äta lunch med pappa på stan sen åka upp och ha matte på jb! Kramis


Flottrace!

Ännu en jävligt kul dag i skolan är avklarad!! Idag stod det flottrace i ån på schemat och även fast vi kom sist så var det hur kul som helst!! Tyvärr fick jag några blåmärken men det var de värt! Snart kommer Sofia och övernattar här. Imorgon börjar jag vid ett och har en lektion, niiice. Kram


Underbart

Lika bra dag idag om inte ännu bättre!
Skolan va riktigt rolig idag måste jag säga! Allt känns verkligen så tryggt och bra samt så är min klass underbar! Hamnat helt rätt. lite fotboll vart idag med en förlust poäng mässigt men spel mässigt viiiinst så är riktigt nöjd'
Imorgon ska jag nog göra en av de äckligaste sakerna jag kommer vara med om, simma med en flotte i ån, ja ni läser rätt ÅN. Döööö men vad gör man inte för sin klass? Puss och kram


Världens finaste du. Bäst är du.


Trivs som fisken i vattnet

Hade en grymt bra dag i skolan, min klass är dunder bra och så min mentor! Nu ska jag ut till min tränare i hällberga på möte kramis!


Schoooool

Känslan när ens gamla lärare skriver
" du har fått mig att utvecklas som lärare", då vill man ju bara bryta ihop och bah jag vill ha tillbaka stålfors!!! För er som undrar varför hon skrev så är, i sjuan var jag katastrof, Katri( läraren) och jag har gått igen mycket genom mina tre år på stålfors kan jag säga er och hon är av anledningarna till den jag är idag och jag kommer aldrig kunna tacka henne tillräckligt för allt hon gjort.

Nog med depp! Vi vart överlyckliga idag när vi fick veta att vi ska få MacBok PRO som skoldator och få behålla den resten av livet, hur jävla awesome är inte det????!!!


Mot skolan!


Gymnasiet

Imorgon. Ny start. Ohja. Älska. Livet


Älskade ni

Idag flyttar min kära vän Anton till Norrköping för att börja gymnasiet, fyfan vilket äventyr han kommer vara med om och jag önskar han all lycka för grym är han! Jag vet att han kommer klara det här så jävla lätt.

Och när den ene lämnar kommer den andra hem, Sofia kommer hem inatt och imorgon får jag äntligen träffa henne igen. Efter två månader ifrån varandra. Och som jag har saknat henne! En lämnar och en kommer till ska lite tragiskt, men så är livet!
Nu ska jag göra mig i ordning för att jobba.


Nytt kapitel.

3 dagar kvar av sommarlovet, friheten och chansen till att vara lite extra omogen. 3 dagar tills ett av mina största äventyr i livet börjar. Och helt ärligt skrämmer det inte mig och jag är inte rädd alls. För det känns fortfarande som jag ska sitta i aulan på stålfors på måndag och höra Sten välkomna oss tillbaka till skolan. Egentligen är det ju dit jag vill, till min trygga plast min fina klass och mina älskvärda lärare som lärt mig hur mycket som helst de senaste 3 åren. För på måndag är det dags att växa upp en liten bit till och ta ännu mera ansvar men det är ju sånt som redan ingår i min vardag när jag jobbar, jag tar mera ansvar då och växer upp lite varje gång. Och jag känner mig redan säker med de människorna jag vet ska gå i min klass. För våra 3 år tillsammans kommer springa förbi, för att snart står vi där på studentflaket med alldeles för mycket alkohol i kroppen och skriker oss hesa och gör alla andra avensjuka som önskar att de va dem som stod där. Jag är redo för ett nytt äventyr nu och börja om. Starta ett nytt kapitel. För jag vet att om 3 år kommer jag kunna vara stolt över mig själv att jag klarade det här också. Jag är säker på mig själv nu och vet att jag kommer klara det här.


Nails


grattis fina duuu

i detta lilla inlägg vill jag faktiskt börja med att gratta en av mina närmaste vänner som faktiskt fyller 16 idag!
så grattis till min finaste emilia, jag hoppas din dag har varit toppen! puss och massa kärlek till dig<3
 
Rullar på här borta, mår bra osv! KRAM


Nails

Redan klar fixad innan elva, guld stjärna till mig!
Ska iväg och göra naglarna nu, kramis bananis


Ikea tripp

Ja bilderna talar ju för vart jag har befunnit mig på eftermiddagen! Ikea mina vänner med Erika och hennes mor.
Fick med mig spegel, hylla och ramar så nu jäklar ska de upp nya bilder på nya människor i mitt rum ( för det är ju alltid ett jävla tjat på vilka som är på min vägg och att jag inte byter bilder osv...!) så nu ni ska de blir klart! En text ska också beställas hem. Kramis


Jag är rädd för att vi aldrig kommer kunna få tillbaka allt de där bra med oss, den vänskapen som aldrig skulle brytas.


<3

Hello!

Torsdag- vaknade upp hemma i min egen säng Gud vad skönt det va. jag och Michis tog oss ut till Tuna P. hamnade i Davids bod på natten med han och Daniel.
Fredag- fick ytterst lite sömn men följde med Michis när hon tatuera sig och en sväng på Tuna P, kollade handbollen och åt mat! Nu ska jag fan sova, kramis


Bra dagar. Bra människor

Oj går segt med uppdateringen här..

Söndag- sista jobb dagen och fan vad mycket människor de va.. På kvällen gick la familj ut och åt. Sedan sov jag Ralle och Lucas at my place lite små mysigt sådär!

Måndag- efter en natt med två timmars sömn tog jag mig iallfall ner på stan mer erika och lite sånt, kvällen va ytterst lugn!

Tisdag- skulle upp tidigt till tandläkaren men sket i den haha, sov till ett och bara chillade. På kvällen hade jag mys kväll med Malin och Michis.

Onsdag- idag, eller ja igår! Vaknade upp bredvid Malin och Michis. Tog mig hemåt, åkte mot Tuna P för att träffa annaklara och Emilia! Vidare och träffa Michis, Anton och Malin. Hemma nu och ska snart sova. Kramis


Snälla ta mig någonstans där känslor och kärlek inte existerar.


Åfesten

Klarade mig bra igår med en annan tröja som tur var haha! Hade en riktigt bra kväll igår måste jag säga! Idag var det jobb på schemat som idag/imorgon också, sova nu. Kramis


Fuck

Hello! Min mage har varit lugn idag så hoppas att det håller i sig nu. Jobbat 10-15 ganska skönt. Sen händer det ofattbara när jag ska stryka tröjan jag ska ha ikväll så går den sönder för att värmen är för varm, så jävla bra jobbat. Börja ju gråta... Haha. Bajs. Hoppas jag inte har någon otur nu ikväll. Puss och kram


Kom hem nu.


Magen

Jag lever lovar! Min mage är igång och strular igen så jag har haft världens ont i sex dagar snart, skulle ju ha jobbat igår men det till lät den inte.. Imorgon ska jag försöka iallfall! Nu ska jag försöka ta igen lite sömn jag inte fått på några dagar nu.


RSS 2.0