Hoppsan jag klippte visst av en bra bit!


It was a hard time

 
 
 
Okej gott folk, jag är på mitt skrivhumör just nu. 
 
För ett år sen eller ja i Februari förra året kollapsade jag totalt.
  
Och nej till alla er som tror att ni ska behöva tycka synd om mig nejnej det ska ni inte, utan jag vill bara dela med mig av allt jag varit med om så ingen ska behöva falla lika hårt som jag gjorde och även för att man ska inse att ibland måste man faktiskt ta det lugnt och tänka på sig själv. Alla andra är inte alltid livet.
 
Jag har aldrig varit nöjd med mig själv, aldrig haft det bra självförtroendet som alla andra verkat haft. 
Visst alla har dåliga dagar men jag har alltid fått höra saker om hur jag ser ut och speciellt min vikt och såklart har jag alltid varit idioten som tagit åt mig av allt. En gång tog det så hårt att hela min värld rasade faktiskt, när personen som betyder hela världen för dig säger det tar det riktigt jävla hårt kan jag lova. Men det var inte bara det som fick mig att ligga på sjukhuset en vecka, kollapsa i skolan och åka ambulans därifrån i Februari förra året. 
Allt som hade hänt de halv året var sjukt, det var miljoner saker som bara hände och jag hängde aldrig med i svängarna. Det var som jag gjorde fullspäckade veckor som jag följde och bara sket i hur jag själv mådde. Jag drog problemen åt sidan och bara sprang iväg från allt. '
Sen satt jag där på sjukhuset med Kuratorn mitt framför mig och insåg att hela min värld hade ramlat samman på bara några månader. Att allt jag hade byggt upp, min styrka och mitt liv bara hade rasat. Och jag trodde att jag aldrig skulle komma upp från allt igen.
Det har varit en lång lång väg, med BUP besök, sjukhusbesök, tårar, skratt, mörka och ljusa dagar.
 
Men här står jag idag, med ett tusen gånger bättre självförtroende, en styrka värd guld och underbara vänner som alltid stöttat mig genom varje steg.
Jag har slutat låtsas när jag mår dåligt, jag visar det istället för att bara hålla allt inne. Jag har vuxit som person och min styrka är bättre än någonsin. För jag vet att jag aldrig vill tillbaka dit, aldrig.
Idag går jag inte på BUP längre för jag känner mig " pysisk frisk"  och är redo för gymasiumet till hösten. Även fast jag har haft världens mörkaste tid i mitt liv så står jag stark idag. Och alla andra där ute, snälla låt ingen ta över erat liv och göra er beronde. Jag gjorde de misstaget och jag önskar ingen att behöva gå igenom det jag gjorde, för ingen är värd det. 
 

Där jag hänger min hatt

Ja så har yttligare en dag av sommarlovet gått! Den har varit riktigt bra faktiskt.
Imorgon ska jag klippa av mig håret en liten bit till, hmm är förväntans full måste jag säga.. men resultatet får ni se imorgon mina vänner!
 
Dagens..
 

At michis

Hej kära blogg!
 
Jag sitter förtillfället hos Michis, vi tog en sväng på stan förut och kan ju bara säga att jag inte alls har mycket pengar kvar nu haha. En väska fick jag med mig hem iallall :)
Vet inte vad som sker ikväll, men imorgon ska jag iallfall klippa mig.
 

Mot Staden

Lite oseriös bild sådär, men tar mig nu snart ner på stan för att träffa Michis!

If happy ever after did exist I would still be holding you like this


Back to Summer Paradise with you

Två dagar sen sist! Så hello!
 
Igår gick jag ner med Erika på stan en sväng och skulle endast köpa lite saker men de gick ju som det gick. Det var den månadspengen, typ iallfall. (Tur att jag har fixat ett litet jobb nu iallfall!) Sen åkte jag iväg till Nyköping för att kika fotboll mot något nyköpingslag och vi förlora med 3-0..
 
Idag, gick upp runt halv ett åt lite frulle, kollade oth, åt lunch/middag sen tog jag mig till fotbollsträningen och den var riktigt jobbig men det gick väldans bra! Nu är jag ny duscha väldigt skönt. Ska ta mig ner för trappen och hämta lite frukt sen är det OTH som gäller! 
JUSTE SVERIGE GE OSS SOL!!!
 

Lite bilder från veckan!


Dance

Haloj!
 
Jo man får ursäkta men jag har faktiskt haft mycket annat för mig än att sitta vid datan.
 
Midsummer- Middag hos mig med trevliga människor sen vidare till djurgården för kubb fotboll osv.. Sen sov jag hos Alexandra med henne Emelie och Adam! 
 
Igår- Bestämde mig för att sova kvar en natt till hos Alexandra så jag, Adam och Emelie åkte hem en snabbis till mig och hämtade lite saker sen ner på Hemköp och köpa gottiiis! Vinkade av Adam som åkte hem till sig. 
Ja, sen kom Emil och Johannes och gjorde oss sällskap igår och sent inatt vart det.. Runt sex somnade jag gott! 
 
Idag- Ja, kommit hem kramat om min älskade Alexandra som far till Italien i veckan!! Bajs på henne. Och nu ska jag sova en stund sedan träffa Erika! Juste prata med lilla sooophiie idag på Skype också höhö.
 
 

Midsommar

Heeelllo och glad midsommar!
 
Eftersom blogg.se appen fortfarande är konstig så måste man ju sätta på datan varje gång man ska skriva, vilket är väldigt jobbigt.. Menmen.
 
Gårdagen- min moppe kom så vi fixade och trixade med den, tog mig en sväng ut till Tuna Park med Erika ett par shorts för 49:- fick jag med mig hem riktigt pang pris! Sen var det bara sätta sig på cyklen och ta sig ut till Hällberga för fotbollsträning och sedan cykla hem igen. Somnade redan vid elva igår haha, sköönt!
 
Nu- ska ta och göra mig i ordning för Midsommar! 
Dags att komma hem nu.
 
 

Sovdags!

Tänkte faktiskt sova skapligt inatt! För imorgon är det dels fotbolls träning och lite annat ska hinnas med.
Som sagt var jag med Alexandra på stan, solade lite (utomhus!) sen fick jag världens huvudvärk så har endast legat i sängen resten av kvällen! KRAM

-

Hello kära blogg!
 
Vaknade faktiskt skapligt idag även fast jag inte somna fören tre.. Ska nu göra mig i ordning sen ta mig ner på stan för att träffa Alexandra! 

<3

med denna fina vän har jag tillbringat två dagar med, saknat henne riktigt mycket alltså!
ätit mat, cyklat i ärla, legat på en gunga och bara kollat upp mot himmelen med bra musik.
åhh sommarkänslor!

Ärla by night

Ja som rubriken lyder- ut i Ärla på en cykeltur! KRAM

Next up Ärla

Ursäkta för dåliga uppdateringen men blogg.se appen är ju helt ur fuckad.. 
Haft bra dagar, kollat oth, firat erik och bara tagit det lugnt.

Men tycker att vädret faktiskt kan bli bra nu så man kan göra något av detta Sommarlov.. Ska nu ta mig ut till busshållplatsen för att åka till Ärla, destination Emilia! Sover där inatt och imorgon är det besök på sjukhuset igen med fingret. 

999

Äntligen har jag landat hemma efter en bra kväll/natt!
Begav mig till Michis runt fyra och gjorde oss lite i ordning osv.. Kollade på Rix Fm och var med trevliga människor, sedan tog vi en sväng hem till Daniel och kollade fotboll, mycket dåligt sverige..
Nu ska jag slå på ett OTH avsnitt. Over and out

<3

bästa ni.

The A Team

Hmmm ja dagen, spenderade en stund med Emelie hemma hos mig och pratade osv..
Åkte ut på fotbolls träningen och ja bara va helt enkelt. Ganska skönt. 

Även insett idag att jag bara vill utomlands eller bara härifrån en liten stund. 
Kan behöva en liten paus i allt. 
fan vad jag behöver dig nu, älskade konståkning.

-


Summernights

Hade en bra dag igår faktiskt.
Kvällen tillbringades med Malin och Michis, massa prat och mys!
Fick nattssamtal inatt också, lite skoj faktiskt! Nej nu ska jag ta mig upp för frulle! Pappa kommer även hem idag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0